Poziv na foto-konkurs „Voda i mi“

Nikšić, 10. 6. 2014. godine Društvo mladih ekologa Nikšić raspisalo je foto-konkurs za građane na temu „Voda i mi“. Ova aktivnost sprovodi se u okviru projekta „Očuvanje i povećanje nivoa zaštite vodnog resursa u skladu sa standardima održivog razvoja“ koji se realizuje u okviru programa ENV.net na Zapadnom Balkanu i Turskoj, a koji sprovodi Punto sud iz Italije uz finansijsku podršku Evropske unije (EU).

Tema foto-konkursa su detalji koji prikazuju dobar ili loš odnos prema vodnom resursu. Učesnici konkursa su dužni da na našu e-mail adresu (ayen-ben@t-com.me) dostave po jednu fotografiju sa podacima – ime autora, kontakt podaci, lokacija fotografije. Sve prispjele fotografije biće objavljene na našoj Facebook stranici gdje će biti dostupne široj javnosti. Fotografije će pregledati komisija i biće izabrano 50 najzanimljivijih koje će biti izrađene. Na Trgu slobode planirana je izložba tih 50 fotografija kao dio planske kampanje sa građanima koja će se realizovati u prvoj polovini jula.

Fotografije će imati jednak značaj bilo da su usnimljene profesionalnim foto-aparatom ili telefonom sa kamerom manje rezolucije.

Fotografijama koje će prikazivati izgled naših vodnih tokova, želimo da prenesemo poruku širokoj javnosti – kako građanima tako i donosiocima odluka i da motivišemo što veći broj ljudi i institucija da se aktivno uključe u akcije uljepšanja vodenih tokova.

Foto-konkurs „Voda i mi“ otvoren je do 30 juna.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *