Održana aukcija slika

Nikšić, 02. mart 2019. godine; Osnovna škola “Dušan Bojović ” u saradnji  mjesnom zejdnicom Župa i uz pomoć nevladinih organizacija Društva mladih ekologa i Župe u srcu su organizovali humanitarnu izložbu i aukciju slika. Slike su nastale u okviru projekta ”Aktivne ruralne zajednice za bolju budućnost”, tokom slikarske kolonije koju su na Lukavici u septembru 2018. organizovali Društvo mladih ekologa i Župa u srcu. Kasnije su slike donirane OŠ „Dušan Bojović“ a aukcija je iskorićena da se u zamjenu za slike prikupe sredstva za nabavku neophodne kompjuterske opreme za bolju edukaciju učenika ove škole.

Tokom aukcije, koju je vodio predsjdnik MZ Župa  – Dragan Radulović prikupljeno je 850 eura.

Među sponzorima koji su donirali ovaj iznos našli su se: Mjesna zajednica Župa, Dalibor Dubljević, Sindikat zaposlenih u OŠ ”Dušan Bojović”, Srđan Tadić, Desanka Čizmović, Zoran Vasiljević, Aleksandar Dačević, Savjet roditelja Župe, Siniša Novaković, Jovo Radulović, Zorica Baltić Ivanović, Veljo Stanišić i Ivan Zečević.

Projekat ”Aktivne ruralne zajednice za bolju budućnost”  finansira Evropska unija preko projekta ALTER-Aktivne lokalne teritorije za ekonomski razvoj ruralnih oblasti kojeg u Crnoj Gori implementira Mreža za ruralni razvoj Crne Gore. Projekat sprovode Društvo mladih ekologa i Župa u srcu.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *